BLOG

AKTUÁLIS / ÉRDEKES / INFORMATÍV

Melyik a legjobb váltózár?

Diamondlock Bearlock Construct logo
Diamondlock – Bearlock – Construct

Erre a kérdésre pontosan nem lehet válaszolni, mivel sok szempontot figyelembe kell venni. Legfontosabb az, hogy Önnek milyen típusú gépkocsija van, milyen váltóval és ebbe melyik váltózár illeszkedik és melyik nyújtja a legmegfelelőbb védelmet. Fontos továbbá, hogy ki használja a váltózárat, vannak-e egyedi kérések, igények. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsenek eldönteni, melyik az Ön autójának és Önnek a legmegfelelőbb sebességváltó zár.

Egy váltózár beszerelése előtt érdemes nagyon sok szempontot megvizsgálni és figyelembe venni. Fontos tudni hogy ki fogja használni az autót? Milyen gyakran és hol? Használt az illető már korábban más váltózárat ill. használt-e egyáltalán váltózárat. Milyen sűrűn használja az autót? Milyen gyakran áll meg veszélyeztetett helyeken? Céges autó vagy magán autó? Ez mind olyan szempont ami a felhasználó oldaláról nagyon fontos.

Az érmének azonban van egy kihagyhatatlan másik oldala. A műszaki megfelelőség.

Nagyon fontos szempont, hogy az autóban milyen váltó van. Automata, manuális, rudazatos vagy bovdenes. Fontos továbbá, hogy melyik váltózár hol rögzíti a váltókart és, hogy rögzíti a váltókart. Megfelelően el vannak-e takarva a gyenge pontok.

Ha esetleg elakad nagyon szívesen tudunk segíteni Nagyon sok autóval találkoztunk a 23 év alatt. Sok autóba szereltünk már váltózárat és tudjuk, melyik melyikbe megfelelő. Melyiknek hol vannak a gyenge pontjai, melyikbe nem ajánljuk egyik vagy másik típust és miért van amibe bizonyos típusok nagyon jól bele passzolnak van amibe egyáltalán nem.

Tapasztalatainkat több ezer darabos beszerelésre alapozzuk. Láttunk már nagyon jó és nagyon rossz váltózárat is. Nagyon odaillő és nagyon oda nem illő váltózárak. Szívesen segítünk Ügyfeleinknek ha esetleg elakadnak ezzel a kérdéssel.

 

VÁLTÓZÁR GYÁRTÓK ÉS TÍPUSOK TÍPUSOK

Diamondlock váltózár logo - Aubiz Bt.

Diamondlock váltózár beszerelés
57.900,- Ft

Bearlock váltózár logo - Aubiz Bt.

Bearlock váltózár beszerelés
63.900,- Ft

Construct váltózár logo - Aubiz Bt.

Construct váltózár beszerelés
70.900,- Ft

0620 429 3609

NEKED AJÁNLJUK

Scroll to top