PERMANENTMARK

PERMANENTMARK - Aubiz Bt

A PERMANENTMARK UV jelölés és gravírozással megjelöljük gépkocsijának fém és üveg alkatrészeit, így védve azt az autó alkatrészenként való illegális értékesítése ellen.

PERMANENTMARK - Aubiz Bt

A PERMANENTMARK UV jelöléssel és gravírozással megjelölt gépkocsikat és azok alkatrészeit nehezebb értékesíteni a feketepiacon, mert az alkatrészek származása nyomon követhető, eredete visszavezethető és igazolható. Így tehát ezeknek az elemeknek az értéke is jelentősen csökken az illegális alkatrész kereskedők szempontjából. A megjelölt és körözött alvázszámú alkatrészekkel való kereskedés rendkívül rizikós bármilyen kereskedő vagy autóbontós számára és nem éri meg.

A PERMANENTMARK UV jelöléssel és gravírozás

UV jelölés és gravírozás mind az üvegbe, mind a fém alkatrészekbe bediffundál, eltávolítása csak a felület teljes roncsolásával lehetséges. A fém alkatrészeken az UV jelölés UV fényben látható, üvegen pedig szabad szemmel is. A tolvajt, 2db, az ablakra ragasztható matrica figyelmezteti, hogy a gépkocsi PERMANENTMARK UV jelöléssel van ellátva és alkatrészei jelölve lettek.

A feketepiac főleg az olyan autótípusokra fókuszál amiből sok fut az utakon, ezek sűrűbben törnek tehát szükség van alkatrészek “utánpótlására”. Ezt figyelembe véve Magyarországra szűkítve, az alábbi gépkocsi típusokra kiemelten ajánlott az alkatrész-jelölés: Ford Focus, Opel Astra, Suzuki Swift, SX4, Skoda Fabia, Oktavia, Renault Megane, Clio I-II-III, VW Polo, Passat.

A PERMANENTMARK UV jelölő rendszer megkapta a MABISZ tanúsítványt, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlását. A PERMANENTMARK védelmi rendszer BN kategóriás minősítést kapott a MABISZ 469-10/20040907 nyilvántartási számon.

UV JELÖLÉS ÁRAK

PERMANENTMARK UV jelölésés gravírozás

26.000,- Ft

Áraink bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t és a jelölés összes költségét.

A jelölés ca. 1 órát vesz igénybe, megvárható, megnézhető.

Műszaki segítség, kérdés, időpontfoglalás: 0620 429 3609
EGYÉB ÁRAK

Váltózár beszerelés esetén

22.000,- Ft

JELÖLT ELEMEK

motorháztető

tető

csomagtart

j.e. sárvédő

b.e. sárvédő

j.h. sárvédő

b.h. sárvédő

első lökhárító

hátsó lökhárító

j.e. ajtó

b.e. ajtó

j.h. ajtó

b.h. ajtó

jobb

A oszlop bal

A oszlop jobb

B oszlop bal

B oszlop jobb

C oszlop bal

C oszlop jobb

szélvédő

hátsó ablak

j.e. ablak

b.e. ablak

j.h. ablak

b.h. ablak

pillangó ablakok

... tovább

Mit tartalmaz egy UV jelölő készlet?

 

A PERMANENTMARK jelölő készlet 28db sablont, 2db figyelmeztető matricát, egy garanciakártyát, 1 tubus lakkozott, fém felületek jelölésére és 1 tubus üveg felület jelölésére alkalmas pasztát tartalmaz. (FONTOS: A pasztákat felhasználjuk a jelöléshez. A paszták vegyszereket tartalmaznak, ezért azokat Ügyfeleinknek nem adhatjuk át.)

 

Jelölt helyek száma

 

A jelölések számát és helyeit minden esetben az adott gépjármű felépítménye határozza meg. Függ attól, hogy kis személyautó, kombi SUV, mikrobusz, stb… . Egy elemet többször is megjelölhetünk, de értelme nincsen. A 28 db sablonból a fennmaradt sablonokat garanciaként átadjuk Ügyfeleinknek és azt meg kell őrizni, hogy a későbbiekben, például egy sérült elem cseréje esetén azt újra meg tudjunk jelölni (ez jelölés ingyenes, ha a sablont megőrizte). Nem jelölünk kárpitokat, műanyag elemeket, első, hátsó lámpákat, mert azokat olyan egyedi anyagból készítik, amelyek a jelöléskor, de legkésőbb 2-3 nap után roncsolódhatnak és olvashatatlanul elmosódhatnak.

Az UV jelölés és gravírozás folyamata

FELTÖLTÉS ALATT

A megrendelés folyamata

Az UV jelölő és gravírozó készlet megrendeléséhez a teljes alvázszámot kell eljuttatni részünkre, email-ben, SMS-ben (0620 429 3609), telefonon személyesen vagy alább űrlapunkon keresztül. 3-4 nap múlva elkészül a készlet ami 28db jelölő sablont, 2db ablakra ragasztható figyelmeztető matricát és egy jelölést igazoló garancia kártyát tartalmaz. Kollégáink ezt követően felkeresik Önt a megadott elérhetőségen, hogy időpontot egyeztessenek, majd műhelyünkbe megjelöljük a gépjárművet. Ez kb. 45 percet vesz igénybe. A jelölés természetesen megvárható és végig kísérhető. Garancia gyanánt a megmaradt sablonokkal bármikor ingyen újra megjelöljük a lecserélt vagy sérülés miatt kicserélt elemeket.

UV jelölés megrendelés - Információ