DIAMONDLOCK váltózár

A Diamondlock váltózár oldaltmartfuratos KABA biztonsági zárbetétet használ, ami rendkívül biztonságossá teszi.

Diamondlock váltózár logo - Aubiz Bt.

DIAMONDLOCK VÁLTÓZÁRRÓL RÖVIDEN TÖMÖREN

Magyar gyártmány, 5 év garancia, 2 kulcs. Lezárása kulccsal, nyitása is kulccsal történik. A zárat nem kell kivenni. Általában jobbra esik a zár. Beszerelése 1 – 1,5 óra. Ára br.: 61.900,- Ft

A Diamondlock váltózárakról

A Diamonlock váltózárat kulccsal tudja lezárni és kinyitni egyaránt. A szimetrikus kulcsot a zárba helyezve, körbeforgatva tudja lezárni a sebváltózárat, így az reteszeli a váltókart hátramenet pozícióban automatáknál “P” állásban.
Nyitása természetesen szintén kulccsal történik a kulcs ellentétes irányú forgatásával. A zárat oldaltmartfuratos KABA biztonsági zárral látták el, hogy még jobban növeljék a sebváltózár hatékonyságát. A szerkezetet törőfejes csavarokkal és anyákkal rögzítjük az autóhoz. 

 

VÁLTÓZÁR ÁRAK

Diamondlock váltózár beszerelés

71.800,- Ft

Áraink bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t és a beszerelés összes költségét.

A szerelés ca. 1 órát vesz igénybe, megvárható, megnézhető.

Műszaki segítség, kérdés, időpontfoglalás: 0620 429 3609
EGYÉB SZERVIZ DÍJAK

Váltózár javítás, szervizelés

10.000,- Ft

Váltózár kiszerelése, kiktatása

20.000,- Ft

... tovább

A Diamondlock váltózár az esztétikus kivitel mellett komoly védelmet biztosít. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti – automata váltóknál “P” állásban – így akadályozza meg az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, típus-specifikus váltózár, egyedi tartókonzolokkal, törőfejes csavarok és anyák segítségével, oldhatatlan kötéssel kerül beszerelésre a gyári rögzítő pontokra. A váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése. A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzol kerül beszerelésre.

Diamondlock váltózár - Váltózárszerviz.hu

Másikat választanak

Kitűnő szelektáló hatása van egy sebváltózárnak. Értelmetlen a tolvajnak egy Diamondlock váltózárral védett autót választani, hisz könnyen talál egy, a miénkhez hasonló gépkocsit, védelem nélkül. A sebességváltózár megakadályozza a váltást, kiiktatása rendkívül időigényes lenne, ezért nem a miénket választják, és ebben az esetben megúsztunk egy gyári-zár cserét, oldalüveg cserét és / vagy rongálást.

A Diamondlock váltózár beszerelése

A Diamondlock váltózár szerkezete a sebességváltókar műanyag borítása – a váltóboksz – alá kerül beszerelésre. A váltózár hátramenetben, automatáknál pedig “P” (parkoló) állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát vagy a bovdent. Ezzel akadályozza meg az előremeneti fokozatok kapcsolását. A váltózár vázszerkezete nagy szilárdságú acél keret, amit lézervágóval alakítanak, vágnak ki minden gépkocsi típushoz a kívánt formára (típus-specifikus váltózár konzol). 

 

Többek között ezért, a ma piacon jelenleg forgalomba lévő váltózárak nem sértik és NEM érintik a gépkocsi GYÁRI garanciáját, mivel a váltózárat a gyári pontokhoz rögzítjük. Az alvázat nem fúrjuk és semmilyen szerkezeti módosítás és/vagy átalakítás nem történik az autóban. Az autó nem veszíti el sem a gyártó, sem a kereskedő vagy autószalon által biztosított garanciáját.

 

Mivel a váltózár beszerelése komolyabb szerszám felszereltséget és precizitást igényel (pl., hogy ne zörögjön a boksz) – nem beszélve a mai autók részletgazdag, igényes belsejének megbontásáról – cégünk nem vállal helyszíni beszerelést háznál, utcán, stb. … felelőtlenség lenne egy váltózárat utcai körülmények között beszerelni. A beszerelést éppen ezért az erre a célra felszerelt műhelyünkben végezzük.

 

  1. A középkonzol ill. váltóboksz kiszereljük – először kiszereljük a kardánbokszot és hozzáférhetővé tesszük a váltókulisszát, hogy a váltózárat rögzíteni lehessen, a váltókar köré.
  2. A váltózárat beszereljük – beépítjük a váltózárat, kicseréljük a gyári csavarokat vagy anyákat törőfejesekre amikkel, a zárat a pontos beállítás után, végleges helyén rögzítjük.
  3. A váltóboksz átjelölése és visszaszerelése – Az összeszerelésnél átjelöljük a zár helyét a bokszon, kivágjuk azt, így az összeillesztésnél pontosan minden a helyére kerül. Kipróbáljuk, bemutatjuk és átadjuk.

 

Garantáljuk, hogy kollégáink tiszta körülmények között, tiszta szerszámokkal, pontosan dolgoznak azért, hogy Ön elégedetten távozzon tőlünk és szívesen ajánlja szolgáltatásainkat másoknak is. Számunkra az Ön ajánlása a legjobb reklám.
Ha kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban, szerelésről vagy időpont felől érdeklődik, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

 

Ha úgy dönt, hogy gépjárművébe váltózárat szeretne szereltetni, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak rendelkezésére. A bejelentkezéshez egy időpont szükséges és a gépjármű típusának pontos, részletes egyeztetése (márka, típus, évjárat, cm3, váltó típusa, …). Ezek után a váltózár márkáját kell kiválasztani, amiben ha kéri, kollégáink szívesen segítenek. Ezt követően már csak el kell jönni műhelyünkbe, a megbeszélt időpontra, ahol beszereljük a váltózárat, amit a helyszínen meg is várhat és ha érdekli, a szerelést végig is követheti. Egy váltózár beszerelése általában körülbelül 1 órát vesz igénybe, de ez természetesen az autó típusától is függ.

A cégünk által beszerelt váltózárak nem sértik és nem érintik a gépkocsi gyári garanciáját.

Kapcsolat