BEARLOCK váltózár

Árfekvésével és kezelhetőségével is, a Bearlock váltózár kiemelkedően a legjobb váltózárak közé tartozik.

Bearlock váltózár logo - Aubiz Bt.

BEARLOCK VÁLTÓZÁRRÓL RÖVIDEN TÖMÖREN

Lengyel gyártmány, 5 év garancia, 3 kulcs. Lezárása kézzel, nyitása kulccsal történik. A zár csak kipattan egy kicsit, nem kell kivenni. Általában jobbra esik a zár. Beszerelése 1 – 1,5 óra. Ára br.: 69.900,- Ft

A Bearlock váltózárakról

A Bearlock váltózár az egyik legkönnyebben kezelhető és legmegbízhatóbb zár jelenleg a piacon. A sebváltózár használata egyszerű és rendkívül kényelmes. Lezárásához a zármagot kézzel, teljesen kulcs nélkül, kicsit elforgatva, be kell nyomni, így az azonnal reteszel és rögzíti a váltókart. Nyitása kulccsal történik, ilyenkor a zármag 2 cm-re kipattan. Ennél a típusnál már nincs acéltüske, stift, kihúzható rúd, stb. Nagyon kényelmes, hiszen a lezáráshoz nem kell a kulcsot elővenni, azonban véletlen lezárás elleni védelemmel is el van látva. Ára jó, elérhető, a zár és a szerkezet kiváló minőségű.

VÁLTÓZÁR ÁRAK

Bearlock váltózár beszerelés

81.800,- Ft

Áraink bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t és a beszerelés összes költségét.

A szerelés ca. 1 órát vesz igénybe, megvárható, megnézhető.

Műszaki segítség, kérdés, időpontfoglalás: 0620 429 3609
EGYÉB SZERVIZ DÍJAK

Váltózár javítás, szervizelés

10.000,- Ft

Váltózár kiszerelése, kiktatása

20.000,- Ft

... tovább

A Bearlock sebességváltózár 2002-óta kapható magyarországon. A váltózárat gyártó cég és a forgalmazó is olyan magas minőségű terméket és védelmet nyújtanak Ügyfeleiknek, amik megfelelnek a hazai és nemzetközi előírásoknak és elvárásoknak is. Minősítések, tesztek és ajánlások tárháza (ISO9001, MABISZ, TÜV, KKF) áll a váltózár mögött, ami minden kétséget eloszlatva, nagyon kényelmes és egyben rendkívül hatékony védelmet ígér minden laikus és hozzáértő felhasználó számára. A zárat folyamatosan fejlesztik, zárszerkezeték mindig az aktuális elvárásokhoz igazítva korszerűsítik.

Bearlock váltózár Poland

A gyártás

A lengyel gyártó lassan három évtizede bizonyít, mind saját fejlesztésű csúcskategóriás (AM) biztonsági zárszerkezetével, mind felülmúlhatatlan kényelmi, a Press & Lock néven is ismerté vált u.n. kézzel is lezárható biztonsági rendszerével. A szimetrikus kialakítású kulcsnak köszönhetően a váltózár használata rendkívül egyszerű és könnyű. A kulcs rendkívül könnyen csúszik be és ki a zárból. Az összes Bearlock váltózárhoz három darab kétoldalt pontfuratos biztonsági kulcs és egy kódkártya tartozik. További kulcsokat csak a kódkártya birtokosa igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján cégünknél vagy a forgalmazónál. Fúrás, zárbetörés és zárkihúzás ellen védve van, MABISZ (AM), ISO, KKF és TÜV minősítéssel rendelkezik. A sebváltózár biztonsági zárral van ellátva, ellenáll a fagyasztásnak és a savazásnak.

A Bearlock váltózár beszerelése

A Bearlock sebváltózár szerkezete a sebességváltókar műanyag borítása – a váltóboksz – alá kerül beszerelésre. A váltózár hátramenetben, automatáknál pedig “P” (parkoló) állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát vagy a bovdent. Ezzel akadályozza meg az előremeneti fokozatok kapcsolását. A váltózár vázszerkezete nagy szilárdságú acél keret, amit lézervágóval alakítanak, vágnak ki minden gépkocsi típushoz a kívánt formára (típus-specifikus váltózár konzol). 

 

Többek között ezért, a ma piacon jelenleg forgalomba lévő váltózárak nem sértik és NEM érintik a gépkocsi GYÁRI garanciáját, mivel a váltózárat a gyári pontokhoz rögzítjük. Az alvázat nem fúrjuk és semmilyen szerkezeti módosítás és/vagy átalakítás nem történik az autóban. Az autó nem veszíti el sem a gyártó, sem a kereskedő vagy autószalon által biztosított garanciáját.

 

Mivel a váltózár beszerelése komolyabb szerszám felszereltséget és precizitást igényel (pl., hogy ne zörögjön a boksz) – nem beszélve a mai autók részletgazdag, igényes belsejének megbontásáról – cégünk nem vállal helyszíni beszerelést háznál, utcán, stb. … felelőtlenség lenne egy váltózárat utcai körülmények között beszerelni. A beszerelést éppen ezért az erre a célra felszerelt műhelyünkben végezzük.

 

  1. A középkonzol ill. váltóboksz kiszereljük – először kiszereljük a kardánbokszot és hozzáférhetővé tesszük a váltókulisszát, hogy a váltózárat rögzíteni lehessen, a váltókar köré.
  2. A váltózárat beszereljük – beépítjük a váltózárat, kicseréljük a gyári csavarokat vagy anyákat törőfejesekre amikkel, a zárat a pontos beállítás után, végleges helyén rögzítjük.
  3. A váltóboksz átjelöljük és visszaszereljük – Az összeszerelésnél átjelöljük a zár helyét a bokszon, kivágjuk azt, így az összeillesztésnél pontosan minden a helyére kerül. Kipróbáljuk, bemutatjuk és átadjuk.

 

Garantáljuk, hogy kollégáink tiszta körülmények között, tiszta szerszámokkal, pontosan dolgoznak azért, hogy Ön elégedetten távozzon tőlünk és szívesen ajánlja szolgáltatásainkat másoknak is. Számunkra az Ön ajánlása a legjobb reklám. Ha kérdése van bármely termékünkkel kapcsolatban, szerelésről vagy időpont felől érdeklődik, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

 

Ha úgy dönt, hogy gépjárművébe váltózárat szeretne szereltetni, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak rendelkezésére. A bejelentkezéshez egy időpont szükséges és a gépjármű típusának pontos, részletes egyeztetése (márka, típus, évjárat, cm3, váltó típusa, …). Ezek után a váltózár márkáját kell kiválasztani, amiben ha kéri, kollégáink szívesen segítenek. Ezt követően már csak el kell jönni műhelyünkbe, a megbeszélt időpontra, ahol beszereljük a váltózárat, amit a helyszínen meg is várhat és ha érdekli, a szerelést végig is követheti. Egy váltózár beszerelése általában körülbelül 1 órát vesz igénybe, de ez természetesen az autó típusától is függ.

A cégünk által beszerelt váltózárak nem sértik és nem érintik a gépkocsi gyári garanciáját.

Kapcsolat